Zaterdag 14 oktober

16u30: de Processie

De festiviteiten gaan van  start aan de welgekende oude hemen van Chiro Jevati  (gelegen te Rillaarseweg 38). Om de overgang van oude naar nieuwe hemen extra feestelijk te maken,vertrekt hier een  stoet richting de nieuwe gebouwen. Deze parade kan je langsheen het parcour (Rillaarseweg-Dorpstraat-Ralisweg) volgen. Niet alleen kan je de zelfgebouwde praalwagens bewonderen maar ook meegenieten van de muzikale begeleiding door de Tieltse harmonie.

Vanaf 16u30 opent ook het chirocafé in de nieuwe gebouwen

17u30: Heemhuldiging door eregasten

Nu dat we afscheid hebben genomen van de oude lokalen, is het tijd om alle aandacht te richten op het nieuwe onderkomen. Zoals elk belangrijk gebouw hoort hier een officiële opening bij. Natuurlijk is dit ook het ideale moment om alle vrijwilligers, leden van Bochje,leiding, sponsors... te bedanken.

18u: Foodtrucks

Bij elk drankje hoort natuurlijk ook een hapje, hiervoor kan je terecht bij verschillende eetstandjes voorzien door hobbykoks van Tielt en omstreken.  Op het menu staat onder andere ovenverse pizza, zuiderse paella en zoete pannenkoeken. 

19u: Optredens

Stilaan tijd om de beentjes los te gooien op Fons zijn dansvloer. Voor wie ze op Spiegeltent gemist heeft, wees er op tijd bij want Mercedes en Lize breken het ijs zaterdagavond. Geniet van hun zoete stemmen en deuntjes want hierna zal het er wat steviger aan toe gaan met Vixen 5 en hun rockcovers! Nagenieten kan nog met Burchtgravin Som Sistema die de hitjes draaien in ons chirocafé.